UDI - Hjelle

UDI

På Helsfyr i Oslo står den nye bygningen «Valle View» tegnet av LUND + SLAATTO, her finner du de nye UDI-kontorene. Valle View er en del av Valle kontorkompleks, som består av flere bygninger på til sammen 60.000 m2 kontor og næring. På dette prosjektet ble OK valgt på grunn av sine mange muligheter og evne til å tilpasse seg ethvert rom. I hver sosiale ønsket de et komfortabelt sitteområde i forskjellige konfigurasjoner, da var OK et naturlig valg.

Sted: UDI, Helsfyr, Oslo

Produkt: OK

Prosjekt av: Input

Arkitekt: LUND+SLAATTO

Foto: Pernille Münster

 

Hver etasje har sitt eget fargetema og med muligheten til å kunne tilpasse hvert enkelt modul med et eget tekstil, gir det en leken og hyggelig sosial sone.

Modulene kan enkelt ommøbleres og settes i nye konfigurasjoner etter behov, noe som er perfekt for kontorer som må være fleksible med tanke på eventer og andre samlinger.