Hjelle

Form, kvalitet og komfort

Essensen av Hjelle er å lage vakre og tidløse objekter som vil vare i generasjoner – i form, kvalitet og komfort. Derfor tar vi godt vare på vår dyrebare arv, samarbeider tett med dyktige designere og produserer alle våre møbler på vår egen fabrikk i Sykkylven, Norge.

Hjelle er et tredjegenerasjons firma der vår lidenskap og stolthet for å lage førsteklasses håndverk er nedarvet fra våre forfedre. Alle våre møbler lages fortsatt i Norge og de er alle ment for å vare i generasjoner.

Vår historie

Våre designere

Hallgeir Homstvedt

Hallgeir Homstvedt fullførte sin BA i industriell design med utmerkelser fra Newcastle University i Australia. Etter studiene i 2006 begynte Homstvedt å jobbe for det fremtredende designstudioet Norway Says. Det var også da samarbeidet med Hjelle startet. Men det sluttet ikke der. Hans design for Hjelle har resultert i særegne møbler som er høyt elsket av våre kunder.

Anderssen & Voll

Designstudioet Anderssen & Voll jobber innen ulike designfelt for en rekke internasjonale kunder. Deres objekter gjenspeiler både kultur og markedstrender. De bruker sin bevissthet til til å generere banebrytende produkter for sine kunder. Produkter med samme karakter er også sterkt representert i Hjelle sin kolleksjon.

Fredrik A. Kayser

Fredrik A. Kayser (1924-1968) ble uteksaminert fra Norsk Høgskole for kunst og design i 1945, og sammen med Afdal, Brattrud, Rastad & Relling ble han en av Norges mest respekterte designere i tiden for skandinavisk design. I dag finner du Kaysers ikoniske Modell 711 i Hjelles kolleksjon.