Designers Saturday 2021 - Hjelle

Designers Saturday 2021

Den største design-happeningen i Norge, Designers Saturday, fant sted 10.-12. September. Vi lanserte flere spennende nye produkter på vår stand på det nye Nasjonalmuseet. Det var fantastisk å møte dere alle igjen og takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på våre nye produkter!

Stor takk til:

Alle besøkende

Studentene på Oslo MET: Ane Dreyer Hensley, Sander Kommerdahl og Ellen Marie Håland

Nasjonalmuseet/Designers Saturday

AMI – av Takagi/Homstvedt

Kontrasten mellom det harde og myke, stoff og stål. Ved å frakoble de to, ble et dristig og målrettet møbel født. AMI betyr «høyt elsket» på indisk, og siden dette er en serie der hver enkelt del av både stolen og sofaen – rammen, skummet og trekket – individuelt kan byttes og repareres, betyr det at du vil ha og elske AMI for alltid. Utforsk AMI serien her.

Ada – av Jonas R. Stokke

En elegant og komfortabel spisestol designet for å kunne bli sittende i timesvis. Selv om Ada er en slank og delikat stol, ønsker den deg velkommen med en enestående komfort med ekstra fokus på korsryggstøtte. Dette skaper den perfekte stolen for lange middager, hjemmekontoret eller konferanserom. Med tre forskjellige benvalg kan du tilpasse det til dine behov. Utforsk Ada her.

Hjelle X Kibun/Hvass&Hannibal

Vår særegne putekolleksjon lanseres nå som en av høstens store nyheter. Hos Hvass & Hannibal, skapes det morsomme, rampete, anarkistiske prosjekter. En felles tråd gjennom produksjonen er raushet, empati, det stjerneklare og av og til det nesten barnlige. De eksotiske landskapene de opplevde som barn, avslører seg i arbeidene som voksen. Putekolleksjonen for Hjelle er et resultat skapt fra dette universet. Tekstilet er vevet i fin ullkvalitet hos Innvik Kvadrat og Kristina Aas. Utforsk kolleksjonen her.

Lobby – av Dag Hjelle

Lobby er et sofasystem som tilbyr mange kreative løsninger og kan tilpasses de fleste situasjoner. Den kan tilpasses både mindre, intime møtesituasjoner og store samlinger. Sofaen har avtagbare trekk både på setet, rygg og armlene for enkel omtrekking. Dette gir møbelet en svært lang levetid. Både rygger og armlene kan tas av og flyttes rundt på ved behov.

Foto: Sander Kommerdahl