Norsk håndverk - Hjelle

Norsk håndverk

Hjelle er et tredjegenerasjons firma der vår lidenskap og stolthet for å lage førsteklasses håndverk er nedarvet fra våre forfedre. Høy kvalitet og komfort var avgjørende for den første generasjonen, og det er fortsatt en av de viktigste delene av vår arv. Ekte håndverk ligger i blodet vårt.

«Essensen av Hjelle er å lage vakre og tidløse objekter som vil vare i generasjoner – i form, kvalitet og komfort. Derfor tar vi godt vare på vår dyrebare arv, samarbeider tett med dyktige designere og produserer alle våre møbler på vår egen fabrikk i Sykkylven»

– Dag Hjelle, tredje generasjon Hjelle

De ansatte i LK Hjelle har bestandig levert møbler til den kvalitetsbevisste kunden. Vi har gjennom 80 år skapt en kultur for kvalitet utover det normale. Det er viktig for oss å skape verdifulle arbeidsplasser gjennom inkludering og forankring.

 

Nøye utvalgte råvarer med utsøkt kvalitet, er avgjørende for et varig møbel. Det er derfor vi henter materialer og komponenter fra vårt nærmiljø. Dette gjør at det er mulig for oss å følge og styre foredlingen av råvarer til ferdig produkt, noe som er essensielt for å kunne lage et høykvilatetsprodukt.